Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mackonyuszi

Szombat

mackonyuszi · 5 hónapja
Nyuszi szabaddá tette magát mára, és mivel az én munkám sem egetverően fontos, úgy döntöttünk, együtt töltjük a nap nagy részét.

Találkoztunk reggel, és felmentünk hozzám reggelizni, kávézni. Kávé közben cigiztünk, majd Nyuszi elfeküdt az ágyon, mivel a tegnapi szerelmeskedéstől itt-ott fájtak a porcikái. Beszélgettünk, majd néhány mozdulat után ismét izzani kezdett a levegő közöttünk, hát persze, hogy megint egymáséi lettünk... 

Kicsi pihi, tusi, aztán elmentünk a közeli város melletti remeteségi kolostort megnézni. Tárlatvezetés volt, amire várni kellett, így volt időnk körülnézni az ajándéktárgyak között. Nyuszi meg is lepett egy hűtőmágnessel, ami azóta a helyére is került. Majd egy óra nézelődés után végre bemehettünk kedvenc éttermünkbe, mert már nagyon éhesek voltunk. A szokásos kétszemélyes tálat ettük, abban tudtuk, hogy nem lehet mellényúlás. 

A tóparton üldögéltünk, beszélgettünk, majd egymás szemébe néztünk, elcsattant egy szerelmes csók, és már futottunk is az autóhoz. A közelben egy földúton, a kocsi motorháztetején ismét egy szerelmeskedés következett, mindkettőnk örömére... Csodálatos vagy szerelmem, mindenféle téren..

Délután elbúcsúztunk kicsi időre, mert este ismét találkozunk, és a teleregény folytatódik...

Nagyon szeretlek szerelmem, mi örökre egymáséi leszünk????
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
mackonyuszi · 5 hónapja
Tudom a kérdőjelek nem kèrdőjelek...és igen válaszoltam szóban...
Örökre veled....
Köszönöm a mai napot is,èlmèny volt minden pillanata....mint mindig.
Az esti találkánk is egy csoda volt...mint mi magunk....különleges.
mackonyuszi