Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mackonyuszi

Nyuszi, és az Ő vállfái

mackonyuszi · 6 hónapja
Mint már Nyuszi fentebb leírta, tegnap elég sokat együtt voltunk. Délelőtti valamelyik telefonálásunk alkalmával megemlítette, hogy át kéne rendeznie a gardróbszekrényt, mivel lassan káoszba fullad a ruhák elpakolása, későbbi megtalálása. 
Megbeszéltük, hogy megveszi ami kell hozzá, én meg összerakom. Nem kevés futkározás után meglett minden, amit szeretett volna. Szinte borítékolni lehetett volna, hogy nem fog várni rám, megoldja maga a szerelést is. Úgy is lett, büszkén újságolta, hogy megcsinálta a szekrényben az akasztós részt. Ez eddig rendben is volt, csak hát nem volt elég vállfája, felajasztani a blúzait, meg a többi ilyen módon tárolandó ruhadarabjait. Teszem hozzá, kereskedelmi mennyiségről van szó... 
Vállfát kell venni, mese nincs! Oké, de hol? És mennyit? Kérdésemre szenvtelen arccal odabökte, negyven-negyvenöt darabot. Azt hittem rosszul hallok. De ha kell, hát kell. Elmentünk az egyik bevásárlóközpontba, a ruhafogas osztályon az összes kirakott vállfát elhoztuk. Jót derültünk rajta, főleg hogy mindenki úhy nézett ránk, mint valami vállfakiskereskedéstulakdonosvlalkozóra :) :) Az ötösével összecsomagolt vállfákat Nyuszi mind kivsomagolta a kocsiban, persze hogy a papírhulladék eltüntetése az én feladatom volt. Pörgött a lány ezerrel. Hazaérve elbúcsúztunk, felment bepakolni, majd kb 10 perc múlva küldte a fotót az elkeszült műről. 
Nagyon talpraesett lány, és én nagyon szeretem! 
:) :) 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
mackonyuszi · 6 hónapja
Mackókám! Kereskedelmi mennyiség?Azért a kedvenc boltomban sokkal több ruhadarab van ám... ????
És bocsi a szemètèrt....tudom mindig te szeded ki az én autómból is ????
Én is nagyon szeretlek....és csoda hogy eltűröd a sok bolondságomat....
mackonyuszi