Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mackonyuszi

Menekülés

mackonyuszi · 6 hónapja
A tegnap este végre megint a miénk volt. Találkoztunk délután, megbeszéltük, hogy elmegyünk valahová kajálni. A közelben lévő pizzéria mellett döntöttünk, ahol amíg az ételre vártunk, megittunk egy jó hideg sört.
Megszólalt a telefonom, a barátom volt, mindenképpen beszélni akart velem, komoly bajra hivatkozva. Belém tette az ideget, mivel konkrétumot nem mondott, nem tudtam mire vélni a sietséget. Nyuszira is átragadt az idegesség, kimentünk cigizni. Megérkezet N. , és ecsetelte a problémát, amiről több mint egy órát beszélgettünk hármasban, picit megpróbálva őt a helyes megoldás felé terelni. 
Öreg este volt már, mire hazaindultunk. Ismét vibrált a levegő kettőnk között, így persze az erkélyen elkezdett szexuális játékunk után, a hálószobában kötöttünk ki. Nagyon rá voltunk kattanva a másikra, így egymásnak estünk... Sajnos... Elszúrtam a dolgot, így az álomból rémálom lett, és Nyuszi a tőle megszokott módon reagálta le a történteket, felöltözött, és elment.
Borzalmasan éreztem magam, nem tudtam mitévő legyek... Felhívtam, beszéltünk néhány szót, majd picit megnyugodva aludni tértünk. Én itt, ő ott... Lidérces álmok kergették egymást a fejemben, alig tudtam elaludni, annyira bántott a dolog. Aztán hajnalban megtörtént a csoda... Puszira ébredtem, Nyuszi ott volt mellettem az ágyban. Hozzámbújt, feküdtünk picit, megvárta míg felébredek. Kávéztunk, cigiztünk, beszélgettünk. Aztán mivel volt még pár óra a nap kezdetéig, visszafeküdtünk kicsit. Formás teste hozzám símult, de nem mertem hizzáérni, félve, hogy a tegnap esti történés nyomot hagyott benne. Aztán csak nem bírtam megállni, néhány érintés után mozdulatai jelezték, nincs gond. Félve, és óvatosan értem hozzá, de addigra már minden a régi volt. Nem kellett sok idő hozzá, hogy Nyuszi gyönyöre, valamint az én vágyam is beteljesedjen, bár voltak némi fejbéli problémáim. Azért jól alakult minden, hála istennek..
Szeretlek Nyuszikám, és ne haragudj...
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
mackonyuszi · 6 hónapja
Megbeszéltük ezt is ,mint már olyan sok másik dolgot 
Haragudni?Nem tudnál olyat tenni (1 kivétellel ) amivel megbántanál.

Sietek hozzád szerelemem.
mackonyuszi