Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mackonyuszi

Egy szabad délelőtt...meg a többi nap

mackonyuszi · 3 hónapja
Amikor az embernek már nincs szabadsága,de van lehetősége ellógni egy napot még szép hogy kihasználja.

Mi is így tettünk mackókámmal.

Hét közepe volt....együtt töltöttük a dèlelőttőt.
Idegeskedés,sietség nelkül.
Reggeliztünk beszélgettünk,szerelmeskedtünk,feküdtünk a kanapén csak úgy semmit csinálva.....mindkettönknek jót tett,szeretjük egymást társaságát.

Este újból találkoztunk....vásároltunk....közben megint elkapott bennünket a csodás szerelmes érzés....semmi nem tudott minket kizökkenteni....néztünk egymást,a külvilág elhanyványult....csak ő meg én voltunk....ott a parkolóban rangeteg ember jött-ment...mi meg csak elvakultan èreztük egymást.

Másnap már jött a munka.....az autóm szervizbe ment,így csak a tömegközlekedés maradt volna hogy elmenjek dolgozni.
Mackókám odaadta az autóját...persze a munkahelyemen azonnal kiszúrták hogy nem a kicsi csajos autóval érkeztem....megis jegyezték hogy jó nagy döggel jöttem....hát ez van....mosolyogtam magamban...mert ugye másnak miért nem jó ami nekem az.

Hosszú nap volt az is ...este kicsit összeszólalkoztunk,mert kinyomtam a telefont amikor hívott...megjegyezte hogy miért nyomom ki más valaki miatt....hát azért mert akivel beszéltem épp egy bosszantó történeten agonizáltunk.

Utána már csak szó szót követett....kiakadtam megint egy volt csaja történetèn....persze ezt ő nem érezte súlyosnak....én meg igen.

Egy puszival váltunk el....

Már reggel van,várom hogy teljenek a percek....és újra láthassam őt....ölelni csókolni akarom....nagyon szeretlek ,hiányzol....

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
mackonyuszi