Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mackonyuszi

Csodák

mackonyuszi · 6 hónapja
Egy elég izzasztó éjszaka után, amit Nyuszi nélkül kellett eltöltenem, kavargó gondolatokkal a fejemben indultam dolgozni. A külömböző problémák megoldására eljutottam egy döntéshez, ami már elég régóta motoszkált a fejemben. Felhívtam Őt, és miután vázoltam neki a szitut, megerősített benne, hogy jó döntést hozok. 
Lenyugodva, az előzetes lehetőségek után járva, ahol pozitív visszajelzést kaptam, megbeszéltünk egy rövidke találkozót Nyuszival, csak egy ölelés erejéig. Megérkezett, szokás szerint mosolyogva, ragyogva, csinosan mint mindig. Vörös haján csak úgy táncoltak a napsugarak. Átbeszéltük néhány szóban a szitut, majd egy cigi elszívása után indulni készült. Beült a kocsiba, sejtelmesen mosolygott, majd a zsebéből előhúzott egy picike zacskót, amiben külmböző méretű befőttesgumik voltak. Könnybe lábadt a szemem, mert tudtam mit jelent ez. 
Korábban már sokszor játszottunk a gondolattal, hogy ha a körülmények engednék, akkor eljegyeznénk egymást, és valószínűleg megpróbálnánk milyen lenne együtt. Sokat nevettünk a dolgon, mert mindkettőnknek ugyan az a véleménye a házasságról, együtt élésről, eljegyzésről...
Azt beszéltük, max játékból, befőttesgumival eljegyezzük egymást, megerősítve amúgy is betonbiztos kapcsolatunkat. 
Mikor megláttam a csomagot, rögtön tudtam, miért hozta.. 
Rám nézett, és könnyes szemmel megkérdezte: Elveszel Mackókám? Eddig bírtam, kitörtek a könnyeim, és természetesen igent mondtam. Elég furcaa, hogy egy nő kéri meg a pasi kezét, de mi alapból ilyen furcsán éljük az életünket.
Miután egymás ujjára húztuk a gumit, két forró csók után elbúcsúztunk, és Nyuszi ment tovább a dolgára. 
Este megint találkozunk, és akkor úgy is átbeszéljük a dolgainkat megint.
Ilyen érzéssel eddigi életem során még nem találkoztam, ez maga a CSODA, ami velünk történik. 
Nagyon szeretlek Nyuszikám, most már végképp összetartozunk egy életre...
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
mackonyuszi