Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mackonyuszi

Amikor csak úgy belémköt valaki....

mackonyuszi · 1 hete
Tegnap vidáman ébredtem. Főzésen, takarításon kívül más dolgom nem akadt.
Hajnalban váltottunk pár szót mackókával. Egyszer csak jött egy üzenet.... Hmmm gondoltam mi a franc ez.... Átküldtem mackónak,mivel az ő ismerőse küldte nekem. Engem becsmérelt az üzenetben. 
Na jó, gondoltam én sem maradok adósa.... Megkértem szálljon le rólam, nem igazságosztó ő, és mivel szart sem tud rólam nincs is joga belepofázni az életemben. 

A szarházi, írt ezután mackónak h összeszólalkozott velem, és már érti miért rossz kedvű sokszor, és sajnálatát fejezte ki, mert ugye én egy rohadék ember vagyok. 
Persze az ő vállán bármikor kisirhatja magát.... 

Ezután még jött pár üzenet, na meg a szarházi nője is rámírt.... hogy én hagyjam őlet békén.... Mondom ja, a te pasid kötött belém hajnalok hajnalán vasárnap reggel. 
Azt is írta a nő, hogy ők remekül megvannak, és dől a lé..... Na persze engem meg hol érdekel ha a küszöböt is rágják, vagy rongyokban járnak.... És tuti egy alkoholos ember minden pénzét a családra költi. 
Vicces.... 

Na mindegy, letiltottam mindkettő okoskát....de tudjátol isten nem bottal ver, hanem azzal ami van.... Hamarosan megérzitek a szarkeverésetek árát.... 

Aztán majd a magamutogatás alábbhagy, és végre a szaros rongyos életetekben turkáltok nem az enyémben....
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
mackonyuszi