Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mackonyuszi

A varázskő

mackonyuszi · 2 hete
Az előző hetek, hónapok agyréme, és a rengeteg sérelem félreállítása, valamint sok beszélgetés után, Nyuszival megbeszéltük, hogy tiszta lappal kezdünk mindent újra. Reggel átjött kávézni, és mivel komoly vibrálás volt ismét, szerelmeskedtünk. Jó volt érezni a testét, hallani a gyönyöre hangjait.  

Már a krízis kezdetekor megfogadtam, hogy ha rendbe tudjuk hozni a dolgainkat, soha többé nem csinálok olyasmit, ami veszélyeztetné a kapcsolatunkat. Ismét volt nevetés, beszélgetés, apró érintések, puszik. Felszabadult voltam, akárcsak Ő. 

Aztán kora délutàn elmentem Nyusziért melóba, hazafelé be nem állt a szája. Ittam minden szavát. Már majdnem hazaértünk, mikor egyszer csak rám mosolygott, és nagy szemekkel azt mondta, hozott nekem valamit. A kezembe nyomott egy apró tárgyat, és azt mondta nem nézhetem meg, csak miután felolvasott egy hozzá kapcsolódó szöveget. Ellágyultam ismét. Nagyon mélyen megérintett. A tárgy egy aprócska rózsaszínű kő volt, aminek párja Nyuszinál maradt. 

Megértettem mindent, és minden kétségem egy csapásra elmúlt. Ránéztem, és láttam, hogy könnyes a szeme. A gesztus rengeteget jelentett nekem, bebizonyította, amit eddig is tudtam, hogy feltétel nélkül, nagyon szeret.

Köszönöm szerelmem, ígérem nem fogsz csalódni bennem többé. Ebből is látszik, hogy minket az égiek egymásnak teremtettek.

Örökké...
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
mackonyuszi · 2 hete
Ne feledkezz meg a színes kövecskéről, amit az út elején a kezedbe nyomtam, és ami csak a tiéd. Tőlem kaptad, hogy mindig tudd, ki vagy. Azért adtam a követ, mert az nem romlik el soha. Bele van írva az üzenetem, varázshatalmad titkos jelmondata. Szorítsd, és őrizd a markodban! Akármi történik veled, a varázskő megment téged minden bajtól, veszedelemtől. Ha megérted, mi van beleírva. 
mackonyuszi